Simone van der Meulen

simoneLR Mijn opleiding en ervaring zijn divers, van hrm tot communicatie. De manier waarop ik projecten leid, logistiek analyseer en initiatiefrijk werk, wordt vaak gewaardeerd. Als projectleider beschik ik over een natuurlijk overwicht en veel geduld. Het te bereiken doel laat ik daardoor niet los en ik organiseer de zaken goed. Dat is winst op de langere termijn. Ik haal veel voldoening uit bijvoorbeeld communicatiemanagement en -werkzaamheden, projectmanagement, het coachen van een team, het contractmanagement professionaliseren of deelnemen aan commissies die zich over conflicten of problemen buigen. En ik vind het leuk om in taal of tekst moeilijk ogende dingen te versimpelen, zodat iedereen het snapt en er mee uit de voeten kan. Nou ja, ik ben gewoon veelzijdig en breed inzetbaar.

linkedin-sociocon